Muzika igra ključnu ulogu na venčanjima

Nekako se prirodno očekuje da će tvoje venčanje biti žurka tvog života, pa zato jako pažljivo biraš načine i sredstva kojima ćeš učiniti da se i tvoji gosti, ali pre svega i ti sama, odlično provedete. Svakako, žurka nije žurka bez muzike, pa tako bend za svadbe igra ključnu ulogu na tvom venčanju. Ključna uloga i, samim tim, ključno pitanje:

Kako odabrati savršeni bend za svadbe?

Zapravo, na ovo pitanje ne postoji precizan i tačan odgovor. Sve zavisi od onoga što ti želiš. Na primer, ti pre svega možda uopšte ne želiš bend za svadbu, već DJ-a. Drugo, na tebi je da razmisliš da li želiš da angažovan bend za svadbe svira i peva po svom repertoaru, tvojoj listi pesama ili će pak pesme naručivati gosti. Takođe, odgovarajući bend za svadbe možeš pronaći na osnovu toga da li ti ga je neko preporučio ili si ga možda već i sama slušala ranije pa znaš da je proveren i dobar. Ipak, osim toga koji i kakav bend ćeš odabrati, kako po sastavu, tako i po žanru, važni su i neki dodaci, tačnije, propratni efekti koji će doprineti tome da tvoje venčanje zaista bude žurka za pamćenje.

Svetlo

Da bi raspoloženje bilo na nivou, nije neophodna samo muzika već i osvetljenje! Osim glavnog osvetljenja, definitivno bi trebalo da razmisliš i o nekim dodatnim „ukrasima“ kao što su LED osvetljenje, reflektori u nekoj boji, disko kugle… Šta god da ti padne na pamet, a da ti se svidelo kada si ranije izlazila po diskotekama i klubovima. Tako će tvoja zabava sigurno biti na nivou. Razmisli, kada pomisliš na to, zar ne želiš odamh da zaigraš? O tome ti pričamo!

Foto kabine

Ovo baš i nema tolike veze sa samim bendom za svadbe koji ćeš angažovati i muzikom uopšte, ali svakako da doprinosi raspoloženju i onom momentu nezaboravnosti tvog venčanja. Foto kabine mogu da budu simpatičan detalj koji će omogućiti tvojim gostima da naprave otkačene i zabavne uspomene sa tvog venčanja, mimo onih „formalnih“, svečanih fotografija.

Dim mašine

Zamisli samo – bend za svadbe svira vašu omiljenu pesmu, prvi ples, svetla su prigušena, dim na sve strane… Kao na filmu! Svakako, ovakav dramaični efekat će „začiniti“ ne samo vaš prvi ples, već i celokupnu zabavu, bez obzira na to da li bend za svadbe svira laganu ili onu življu, veseliju muziku. dim u kombinaciji sa svetlom zaista ostavlja dobar utisak i originalni efekat.

Slide Show

Još jedan propratni efekat ne samo tvog benda za svadbe već i celokupne svadbe jesu prezentacije, tačnije, slide show prikazivanje bilo čega što ti želiš da prikažeš za svoj veliki dan. To mogu biti njegove i tvoje zajedničke fotografije, uspomene, šale, šta god da ti padne na pamet, a što će se u vidu prezentacije i slajdova vrteti tokom cele svadbe. Ovo može biti povod i za neku iznenadnu zdravicu, a svakako će biti dirljivo videti sve vaše uspomene na jednom mestu, tokom najvažnijeg dana u vašim životima.