rusija bend - logo

Rusija bend za svadbe i veselja nastao je u maju 1997. godine. Svoj prvi nastup održali su u Svilajncu, u restoranu Moravska noć, za praznik rada. Sve do 2002. godine sastav benda se neće menjati. Bend je nastupao po hotelima, restoranima, letovalištima i ski centrama u zemlji, ali i u regionu. Do promene prvobitne postavke dolazi sredinom 2002. godine, kada se okuplja nova grupa sačinjena od 7 novih članova. Od tada se ništa nije promenilo.

Novu grupu čine iskusni muzičari, pevačice i pevači. Školovani muzičari koji imaju iskustva i koji pristupaju poslu jako profesionalno, što su i pokazali svih ovih godina, nastavljajući da vode bend ka još većem uspehu. Bend se sve više okreće svadbama, veseljima i privatnim žurkama. Gostuju u svim uglednim kafanama, klubovima i restoranima u Novom Sadu i regionu.

ZAJEDNO SMO SKUPA – moto Rusije benda

Orkestar za svadbe, veselja, rođendane i slične vrste zabave, Rusija Bend poseduje sopstveno ozvučenje i vrhunsku opremu. Između ostalog, bend ima i sopstveni kombi prevoz što dodatno olakšava posao, pa brzo i lako mogu stići do bilo kog grada u našoj zemlji a i šire. Repertoar ovog benda za veselje je prilično šarolik, pa će svako moći da uživa, jer za svačiji ukus ima po nešto. Spisak pesama se može podeliti u 4 grupe.

Orkestar se trudi da konstantno proširuje spisak pesama i obogati ga popularnim i traženim pesmama, kako bi svi gosti bili zadovoljni. Šarolik spisak pesama za bilo koji tip zabave. Na njihovim nastupima se mogu čuti nove i najnovije narodne pesme što pokazuje da bend prati najnovija dešavanja na estradi. Pored toga uključuje i hitove od pre nekoliko godina koji se i dalje slušaju i aktuelni su. Starogradske pesme podrazumevaju makedonske, ciganske i slične lake note. Stare dobre narodne pesme su narodnjaci koji postoje na sceni više od dvadeset godina. Ova grupa pesama najčešće se i traži na svadbama, tako da se najviše i peva. Ovaj bend za veselja peva i zabavnjake bilo da su u pitanju stari ili novi zabavnjaci.

Bend za svadbe sa iskustvom i pozitivnom energijom

Članovi Rusija benda su uvežbani, zahvaljujući velikom broju nastupa svi ovih godina. Zbog toga zvuče sinhronizovano. Uvek su veseli i šire pozitivnu energiju. Spremni za nova druženja i nastupe. Godine iskustva pokazuju kvalitet i profesionalizam kada je u pitanju posao. Broj nastupa se povećava što je još jedan od dokaza da prave fenomenalne žurke i nezaboravan provod.

Poseduju veliku energiju koja se prenosi kroz njihove interpretacije i velike emocije prema muzici koja se uvek oseti na njihovim nastupima. Pokazali su sposobnost da pozitivno reaguju kada naiđu nepredviđene situacije. Ostvaruju dobru komunikaciju sa publikom što je i te kako važno jer se time stvara prijatna i ugodna atmosfera.

Članovi benda sami kažu da nakon svih ovih godina i dalje sa uživanjem sviraju, rade i druže se sa slavljenicima kao na samom početku.

Ovaj orkestar za veselja je deo udruženja Profesionalnih Bendova za svadbe. Rusija bend spada u deset najboljih bendova za svadbe na teritoriji grada Novog Sada.

Mix Narodnih hitova

Mix Narodnih pesama

Od boga i stvorena

Veseli mix

Russia bend i masa u transu Futog

SVE SNIMKE BENDA MOŽETE POGLEDATI NA RUSIJA BEND YOUTUBE KANALU.

Pošalji email poruku

    Ostali Bendovi: