logo kvartet plus bend

Bend za svadbe, Kvartet Plus, osnovan je 2000. godine i do sada nije menjao svoju prvobitnu postavku. Orkestar dolazi iz Novog Sada i svira po svim većim restoranima, klubovima i kafanama kako u Novom Sadu tako i širom zemlje. Odlikuje ga muzički kvalitet, zahvaljujući kome funkcioniše svih ovih godina.

Bend za veselja, Kvarte Plus, sastoji se od 7 članova. To su sve školovani i iskusni muzičari koji ozbiljno shvataju posao i koji se vode time da uključe goste u zabavu, kako bi se stvorila opuštena i prijatna zabava.

Bend za svaku proslavu

Bend je poznat po sviranju na organizovanim proslavama. Specijalizovali su se prvenstveno za svadbena veselja, ali ih sve više ima i na proslavama i banketima firmi. U poslednjih nekoliko godina, sve je više škola i fakulteta koji ih angažuju za mature, apsolventske i diplomske zabave. A počeli su da sviraju i po privatnim proslavama kao što su rođendani, krštenja i slični tipovi zabave.

Zahvaljujući dobrom spoju različitih i izuzetnih instrumenata uz odlične vokale bend deluje sinhronizovano i zvuči uvek kao celina.

Karakteriše ih profesionalan i odgovaran pristup poslu koji neguju od samog početka i nastavljaju u tom maniru. Trude se da svaki nastup učine boljim i drugačijim, dodajući uvek nešto novo i drugačije. Svojim muzičko scenskim nastupom stvaraju atmosferu u kojoj se publika sjedinjuje sa članovima benda.

Muzika prilagođena svim tipovima zabave

Kada je reč o njihovom repertoaru slobodno se može reći da je bogat i širok, sa ciljem da se za svakog gosta nađe po nešto. Uvežbano izvode različite muzičke žanrove koji se danas traže na zabvama. Od starogradskih pesama i narodne muzike, preko hitova novokomponovane muzike do rok domaće i strane industrije. Rade na stalnom proširenju liste pesama, prilagođavajući je vrsti veselja gde sviraju.

Dobra atmosfera koju prave svojim nastupima, svrstava Kvartet Plus među najbolje bendove za svadbe. Ono što je bitno za svaki bend koji svira po svadbama i sličnim proslavama i veseljima je da deluje ujedinjeno i sinhronizovano. Kvartet Plus dokazuje da na svojim nastupima da ume da stvori veselo okruženje, dobar provod i nezaboravne trenutke. Pozitivna energija i ljubav prema muzici koja ih karakteriše doprinosi da su njihovi nastupi uvek živi i puni kvalitetne zabave, a da je publika aktivni učesnik, a ne samo puki posmatrač.

Bend za svadbe sa dugogodišnjim iskustvom

Kvartet Plus nastavlja da radi punom parom, kako bi bio sve bolji. Višegodišnje iskustvo sviranja po svadbama doprinelo je da se orkestar nađe među najbolje bendove koji sviraju po svadbama. Članovi benda se trude da na svakom nastupu dodaju nešto novo, ali iznad svega da svaki gost bude zadovoljan. Izgradili su ime i nastavljaju da rade punom parom. Kvalitetnim radom, bogatim repertoarom i iznad svega dobrom atmosferom koju donose sa sobom nastavljaju da pevaju po svadbama, gde stvaraju nezaboravan i veseo provod. Orkestar za veselja, Kvartet Plus je jedan od članova udruženja Profesionalnih Bendova za svadbe. Vode se time da je najbolja preporuka i najbolja reklama.

Od samog nastanka benda upravljaju se rečenicom da je MUZIKA NAJBITNIJA što se može osetiti i na njihovim nastupima.

Andjele moj

Ti si ko i ja

Can't Help Falling in Love

Hero

U snu ljubim medna usta

Klubski Mix

Narodni Mix

Folk Mix

90-te mix

Marry You ( Bruno Mars )

Ti možeš sve al jedno ne

SVE SNIMKE BENDA MOŽETE POGLEDATI NA KVARTET PLUS BEND YOUTUBE KANALU.

Pošalji email poruku

    Ostali Bendovi: