babaroga bend - logo

„Tek ste se okupili, a već vam je svirka babaroga!“ reči su jednog iskusnog muzičara koji se slučajno zadesio na jednoj od prvih proba ovog benda 2011 godine i time doprineo kreiranju imena benda.

Babaroga bend za svadbe čine profesionalni muzičari iz Novog Sada. Bend je za kratko vreme uspeo da se dokaže kao kvalitetan orkestar za svadbe. Danas, bend u svom sastavu ima 6 članova. To su sve iskusni i provereni muzičari koji svoju energiju i talenat crpe u cilju kreiranja vrhunske atmosfere. To prate adekvatni profesionalni tonski i scenski nastupi.

Prvenstveno su formirani kao bend za svadbe, ali su zahvaljujući dobrom radu i utisku koji ostavljaju za sobom pokazali da mogu biti i dobar bend i za druge zabave pa se sve više angažuju za rođendane, krštenja, mature, gde takođe pokazuju energiju i kvalitet rad.

Bend i muzika za svadbena veselja

Programski repertoar ovog benda za svadbe formiran je tako da obuhvata različite žanrove i za svačiji ukus po nešto. Mogu se čuti blokovi pesama koji jednostavno teraju na igranje, ali se pevaju i one pesme koje su više za uživanje i lagani ples. Ova muzika za svadbe odlikuje se pristojnošću, što se može videti kako u ponašanju tako i u odevanju. Glavni cilj je da gosti budu zadovoljni, da se uvek igra i da je dobra zabava. Repertoar pesama za svadbu se može podeliti u 5 različitih muzičkih žanrova. Orkestar izvodi stare i nove hitove, kako strannih tako i domaćih izvođača.

Najobimnija rubrika je svakako rubrika narodne muzike, a obuhvata hitove poznatih izvođača kao što su Aca Lukas, Lepa Brena, Ceca, Haris Džinović i ostali. Blok starogradskih pesama obuhvata stare izvorne, starogradske i svadbarske pesme. Tu se nalaze pesme iz svih krajeva Srbije, od Vojvodine do Vranja, ali i pesme koje dolaze iz Makedonije, Krajine i Bosne. Kada je reč o stranim pesmama to se prvenstveno misli na evergreen i pop i rok hitove. Babaroga bend za svadbe se trudi da prati i trendove na domaćoj estradi, tako da dodaje i novokomponovane pesme u svoj repertoar.

Najlepši trenuci na svadbenim veseljima su svakako ulazak mladenaca, prvi mladenački ples i iznošenje torte. Bend uvek može da ponudi i neki svoj predlog, ali je su mladenci ti koji će da odluče koje pesme će se svirati u ovim trenucima. Dovoljno je da samo kažu za koju pesmu su se odlučili, kako bi se na vreme uvrstala u repertoar, ukoliko se već ne nalazi na spisku bendovog repertoara. Sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama.

Bend za svadbe širokog srca

Ono što dodatno upotpunjuje ovaj bend je moderna rasveta i kvalitetna oprema koja pozitivno utiče na sam zvuk i nastup. Poseduju vrhunsko ozvučenje koje stvara prijatan i čist ton. Babaroga bend za svadbe je uspeo da stekne publiku i koja im je ukazala poverenje, koje se oni trude da ne iznevere, pa konstantno rade na usavršavanju, kako bi imali što bolji vizuelno – scenski nastup kojim će stvarati prijatne i vesele zabave.

Na njihovim nastupima se vidi da uživaju u muzici, što se prenosi kroz njihove interpretacije. Uspeli su da se afirmišu za kratak vremenski period, a prema istraživanju novosadskog portala „Luftika“ spadaju u deset najboljih novosadskih bendova za svadbe. Slobodno se može reći da su bend za svadbe širokog srca

https://www.youtube.com/watch?v=-LcqfebZ5oU

Disko narodni mix - Svadba 2023

Veseli mix - Svadba Oktobar 2023

Mix narodnih kola 2023

Punoletstvo Novi Sad 2023

Vesele dvojke 2023

Dance 90-te 2023

Folk mix 1 2022

Folk mix 2 2022

Rock zurka BG

Folk mix BG

Pop rock mix NS

Žurka Mix NS

Folk Mix NS

SVE SNIMKE BENDA MOŽETE POGLEDATI NA BABAROGA BEND YOUTUBE KANALU.

Repertoar benda možete videti na OVOM LINKU.

Kalendar nastupa benda pogledajte OVDE.

Pošalji email poruku