bendzutikisobran-logo

Novosadski bend za svadbe, Žuti Kišobran, formiran je 2007. godine. Nastupajući u najuglednijim klubovima Novog Sada, stiče ogromnu reputaciju i nastavlja da širi pozitivnu energiju gde god da se pojavi. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i velikoj predanosti muzici, bend se može pohvaliti bogatim repertoarom, koji nastavlja da se proširuje. Dobra atmosfera koju prave svojim nastupima, svrstava Žuti kišobran među najbolje bendove za svadbe.

Bend za svadbe – poznat i u regionu

„Kupio sam sebi na dar jedan mali Žuti Kišobran da mi zameni sunce kada pada kiša“, početni stihovi istoimene pesme grupe Atomsko sklonište, poslužiće članovima kao inspiracija za naziv benda. Od samog osnivanja, bend je postavio sebi jasan zadatak, koji podrazumeva da svoju ogromnu ljubav prema muzici koju dele svi članovi ove muzičke grupe podeli sa svojom publikom koja se svakog dana sve više povećava. Ovaj renomirani novosadski bend za veselja ima 6 članova. Da su zaista dobri u svom poslu pokazuje i to da pored Novog Sada, bend peva po klubovima, svadbama i drugim slavljima i u regionu, gde se i te kako prepoznaje njihova muzika i ceni i voli njihov rad. O čemu najbolje govori broj gostovanja i nastupa u regionu svih ovih godina, a koji se ne zaustavlja i samo se povećava.

Bogat muzički repertoar za svadbena veselja

Kada je reč o njihovom repertoaru, bez preterivanje se može reći da je bogat i raznovrstan. Ovaj sjajni bend za svadbe koji prvenstveno svira i peva svadbenu muziku, u svoje nastupe uključuje i druge žanrove koje neki drugi bendovi izbegavaju i trude se da ne pevaju po svadbama. Slobodno se možete prepustiti i uživati u muzici kada je u pitanju ovaj muzički bend. Pored izvorne i starogradske muzike koja se podrazumeva na svadbama, Žuti kišobran peva pop – rok domaće i strane hitove. Na njihovim nastupima se mogu čuti i filmske i televizijske teme i špice. Uveli su i pesme posvećene najmlađima, a tu je i poseban spisak pesama određen za prvi ples i trenutak kada mladenci seku tortu. Ovaj deo spada u specijale. Sastavni deo repertoara čini i nova pop folk muzika.

Ono što je bitno za svaki bend koji svira po svadbama i sličnim proslavama i veseljima je da deluje ujedinjeno i sinhronizovano. Žuti kišobran je pokazao na svojim nastupima da ume da stvori veselo okruženje, dobar provod i nezaboravne trenutke. Pozitivna energija i ljubav prema muzici koja ih karakteriše doprinosi da su njihovi nastupi uvek živi i puni kvalitetne zabave.

Žuti kišobran je svojim uspešnim nastupima uspeo da uđe među najbolje bendove koji sviraju po svadbama. Nastavlja da se usavršava kako bi bio sve bolji i bolji. Članovi benda se trude da na svakom nastupu dodaju nešto novo, ali iznad svega da svaki gost bude zadovoljan. Izgradili su ime i nastavljaju da rade punom parom. Kvalitetnim radom, bogatim repertoarom i iznad svega dobrom energijom koju donose sa sobom nastavljaju da pevaju po svadbama i stvaraju dobru atmosferu. Ovaj svadbeni bend je jedan od članova udruženja Profesionalnih Bendova za svadbe.

Zagrli me (promo)

Ratne igre (cover)

https://www.youtube.com/watch?v=oWS6qZRqROE

Pukni zoro - Montevideo (cover)

POP MIX 80*s

Sto dana u mesecu - Tap 011 (cover)

Zbog tebe - Hanka Paldum (cover)

Mix pesama uživo

Sanjam - Live

SVE SNIMKE BENDA MOŽETE POGLEDATI NA ŽUTI KIŠOBRAN BEND YOUTUBE KANALU.

Repertoar benda možete videti na OVOM LINKU.

Kalendar nastupa benda pogledajte OVDE.

Pošalji email poruku

    Ostali Bendovi: