Savršen poklon za buduće mlade

Tvoja najbolja drugarica se uskoro udaje i želiš da joj pokloniš neku sitnicu, čisto da je iznenadiš, obraduješ i makar malo skreneš misli sa burnog i stresnog perioda koji je pred njom.

poklon-za-mladu

Ko je rekao da je organizacija venčanja laka?!

Doduše, baš zato što ste najbolje drugarice, svesna si toga da će taj burni i stresni period „zakačiti“ i tebe te bi bilo sjajno kada bi vam obema tim malim znakom pažnje pomogla da ostanete pribrane i na pravom putu tokom te oluje zvane „organizacija venčanja“. Dakle, rešenje se samo nameće – pokloni joj planer! Ali, ali, ali!

Ne bilo koji planer, već originalni i unikatni planer sa kojim će joj sve obaveze organizatora venčanja i buduće mlade predstavljati pravu zabavu i nezaboravno iskustvo – napravi ga sama!

Iako možda sama nisi imala iskustva sa celom „frkom“ pod imenom venčanje, donekle ti je jasno koja je to muka. Slatka muka, doduše, ali i dalje muka.

Treba misliti o svakom detalju, o svakoj sitnici, cvetiću, salveti, pozivnici, pesmi, kako bi sve bilo prosto perfektno jer, naravno da ona neće pristati ni na šta manje od toga! Hej, pa jednom je venčanje! Ono mora da bude gala!

Upravo zato je planer savršeni poklon za svaku buduću maldu, ali, budi originalna i kreativna i napravi svojoj drugarici samo njen lični planer koji će je voditi tokom celokupnog procesa organizacije. A kada sve to prođe, ostaje joj divna uspomena!

Za lakše i lepše planiranje

Najpre, nabavi bilo koju svesku ili rokovnik, a poželjno je da korice budu jednobojne kako bi mogla sama da ih ukrasiš. Broj listova je takođe važan te bolje odaberi „deblju“ svesku kako bi zaista imala prostora za sve beleške. Neka listovi budu „prazni“, bez ikakvih ispisa jer ćeš ih popunjavati najpre ti, a zatim i ona, u toku organizacije i planiranja.

Počni od korica. Simbolično, možeš napraviti kolaž od fotografija venčanica, mladi, cveća, svadbenih torti ili detalja dekoracije iz časopisa, ukoliko želiš da budeš romantična, ali ukoliko želiš da budeš pomalo nevaljala, na korice zalepi fotografije svih njenih omiljenih glumaca, pevača, manekena i drugih zgodnih frajera kako bi joj planiranje zaista bilo lakše i lepše i naravno – uvek iznova izmamilo osmeh. Osim toga, uskoro se udaje, ne sme da gleda druge momke!

Stranice planera takođe možeš ispuniti ovim fotografijama, tu i tamo, a one ti mogu poslužiti i kao granica između delova planera. Jer, u njemu ćeš napisati svaki segment organizacije samog gala događaja, kako bi joj olakšala. Svaki segment će sadržati i dodatna pitanja koja će joj omogućiti da zaista ništa ne preskoči i da se pozabavi svakim detaljem. Primera radi, jedan segment će biti „muzika“, a glavna pitanja će biti: kakav bend za svadbe želi, da li želi bend za svadbu sa svojim repertoarom pesama ili će ona birati pesme ili gosti, koliko članova, instrumenata i vokala bend za svadbe treba da ima, kog žanra bend za svadbe treba da bude i slično. Osim toga, ako joj, ispisujući teme, odnosno segmente, i pitanja možeš i sama nešto predložiti, neka to bude „savet plus“. Opet na primeru muzike: znaš bend koji bi mogao da bude sjajan bend za svadbe? Ostavi joj preporuku i kontakt.

Uvek tu za nju

Planer treba da ima i prazne stranice za njene podsetnike, važne brojeve telefona, datume kada nešto treba da obavi, beleške, a osim svih tih zanimljivih, već pomenutih fotografija, drugom bojom možeš ispisati i neke romantične citate o ljubavi i braku ili motivacione i poruke podrške, pa čak i svoje duhovite komentare na situacije koje možeš da predvidiš da će se desiti. Na taj način, čak i ako ne budeš bila sa njom u tom trenutku, već će imati ispisanu tvoju reakciju!

Ovaj kreativan znak pažnje će je sigurno nasmejati i oduševiti, a ne sumnjaj ni u to da će joj biti od velike pomoći do dana kada napokon ne izgovori ono čuveno „da“.